Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Goedkope vakantie Portugal > Goedkope vakantie Azoren

Goedkope vakantie Azoren

Vakantie Azoren

Azoren is een tropisch paradijs in de Atlantische Oceaan wat eigenlijk nog niet is ontdekt door de massa. Maar het meest westelijke punt van Europa zal zelfs de meest ervaren reizigers verbazen!

Meer info over Azoren

Boek je voordelige pakketreis naar Azoren:

Vind de beste Azoren aanbiedingen

Of je nu op zoek bent naar een last-minute vakantie naar Azoren of alvast een reis wilt boeken om naar uit te kunnen kijken, wij hebben altijd de beste deals. Vergelijk de prijzen van de hotels, resorts & appartementen per aanbieder om je Azoren vakantie voor de laagste prijs te boeken.

Sorteer op:
Aanbevolen|Prijs oplopend
Je hebt alle beschikbare opties bekeken. Pas de filters aan voor meer resultaten.

Stel zelf je reis naar Azoren samen

Vakantie naar de Azoren

De Azoren is net als Madeira een schitterende eilandengroep behorende tot Portugal. De Azoren bestaat uit negen bewoonde en acht onbewoonde eilanden in het midden van de Atlantische Oceaan. Deze archipel bestaat uit een aantal uitgedoofde kraters, waar inmiddels prachtige bossen, bloemen en graslanden te vinden zijn. De bijnaam van deze subtropische eilandengroep heeft als bijnaam "het Hawaii van Europa" en je zult er snel achter komen waarom. Het mystieke berglandschap, de gemoedelijke sfeer en de bloeiende stadstuinen maken de Azoren een fantastische locatie voor je volgende trip!

Azoren Sao Miguel bovenaf

Spectaculair berglandschap

Vanaf het moment dat je aankomt op de luchthaven van de Azoren, proef je de sfeer al en is de vakantie begonnen! Je wordt welkom geheten door de vriendelijke bewoners van het eiland. Als de ochtend mist rondom de toppen weg trekt, onthult zich een spectaculair berglandschap vol kraters, ruige rotsformaties en valleien. Je ziet het prachtige groene landschap, hoort de Portugese muziek en de wind waait zachtjes door de bananenbomen. De vakantie kan beginnen!

Salto Prego waterval Azoren

Met een reis naar de Azoren kun je een afwisselende vakantie verwachten. De Azoren kennen een aantal gezellige kustplaatsjes, waar je de smalle Portugese straatjes verkend en heerlijke restaurantjes vindt. De archipel kent een aantal mooie havens en je kunt wijnvelden bij Pico bezoeken. Maar de reden waarvoor je de Azoren bezoekt is natuurlijk het fantastische landschap. Er zijn een aantal uitstekende wandelroutes op het eiland te vinden, die je mee nemen op een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Meisje uitzicht Azoren

Het bijzondere aan een vakantie naar de Azoren is dat het relatief goed betaalbaar is. De accommodatie kan qua prijs misschien wat aan de hoge kant liggen, maar het dagelijks leven is een stuk goedkoper dan in Nederland. Je kunt op veel plaatsen de goedkope lokale bus nemen en voor bezienswaardigheden hoef je zelden extra te betalen. Een drankje doen op het terras is ook een stuk goedkoper.

Eilandje VIla Franca do Campo Azoren

Hotels en appartementen op de Azoren

Ondanks dat de Azoren nog niet zijn ontdekt door de massa, kent de archipel een aantal schitterende hotels en appartementen. Er is keuze uit verschillende types verblijf en je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Het is over het algemeen schitterend weer en de zee is nooit ver weg, genieten maar!

Bekijk hotels Azoren >
Navigeer terug naar het overzicht met hotels en bekijk de beste deals naar Azoren van vandaag:
Terug naar hotels

Vakantie Azoren FAQ

Wat is de beste reisperiode voor de Azoren?

Je kunt de Azoren het beste bezoeken tussen april en oktober. Het weer is dan zeer aangenaam en er is minder kans op neerslag. 

Is een vakantie naar de Azoren duur?

De accommodaties kunnen qua prijs misschien iets hoger liggen dan op het vaste land van Portugal, maar het dagelijks leven is een stuk goedkoper!

Waar staan de Azoren bekend om?

De Azoren staan bekend om de gastvrije bewoners en het prachtige natuurlandschap. 

Home > Goedkope vakantie Portugal > Goedkope vakantie Azoren