Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Talisman Azoren

Talisman Azoren

Portugal - Azoren - Ponta Delgada

Travis header

Talisman Azoren op de Portugal voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Talisman - Azoren (São Miguel)

Ben je van plan om naar de Azoren te gaan? Check dan dit charmante hotel met ideale ligging in het hart van de historische stad Ponta Delgada. Het Talisman Hotel is de perfecte uitvalsbasis voor je avonturen op de Azoren, maar ook een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van alle faciliteiten die dit 4-sterrenhotel te bieden heeft.

Unieke sfeer en comfort

In het Talisman Hotel is elke dag een nieuwe ontdekking. De klassieke inrichting, met gouden deurknoppen en glinsterende kroonluchters, maakt elke stap die je zet een beetje magisch. De kamers zijn volledig vernieuwd en uitgerust met alle moderne gemakken, zodat je kunt genieten van een comfortabel verblijf in een sfeervolle omgeving.

Culinaire verwennerij en ontspanning

Begin de dag met een uitgebreid ontbijt dat voor je klaarstaat, voordat je de stad intrekt of een van de vele excursies onderneemt. Als je terugkomt, kun je ontspannen aan het (in april en oktober verwarmde) buitenzwembad. En als je wilt, kun je de dag afsluiten met een heerlijk diner in het à-la-carterestaurant. Maar vergeet niet eerst even langs het dakterras te gaan. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de stad, waardoor je je nog eens extra realiseert dat je écht op de o-zo-mooie Azoren bent.

Home > Hotels en appartementen > Talisman Azoren