Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Santa Barbara Eco Beach Resort

Santa Barbara Eco Beach Resort

Portugal - Azoren - Ribeira Grande

Travis header

Santa Barbara Eco Beach Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Santa Barbara Eco Beach Resort - Azoren

De Azoren staan bekend om de hartelijke bevolking, maar nog meer om de fantastisch mooie natuur die de archipel te bieden heeft. Vooral São Miguel wordt gezien als het mooiste eiland van deze Portugese eilandengroep. De Azoren liggen in het hart van de Atlantische Oceaan en zijn een paradijs voor iedere vakantieganger. Bij Santa Barbara Eco Beach Resort worden deze aspecten allemaal in het licht gezet en voel je je een met de natuur, terwijl je niks te kort komt!

Een bijzondere ervaring

Een verblijf bij Santa Barbara Eco Beach Resort is uniek en echt even wat ander dan wat je gewend bent van een hotel op een subtropisch eiland. Het hotel bestaat sinds 2015 en is het eerste ecologisch vriendelijke hotel van de Azoren. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke producten tijdens de bouw van het hotel en het gaat op in de natuur. De unieke noordkust van het eiland met zwarte stranden, een geweldig groen landschap en een helderblauwe oceaan wat het eiland omringd maken dit een onvergetelijke ervaring. 

Luxe verblijf en wellness

Bij Santa Barbara Eco Beach Resort heb je keuze uit een aantal schitterende kamers, die allemaal natuurlijke aspecten naar voren brengen. Je kunt kiezen voor een kamer met tuin- of zeezicht, maar ook een kamer met jacuzzi. Vanuit het zwembad kijk je uit over het bijzondere zwarte strand op de Atlantische Oceaan. Wil je genieten van nog wat meer comfort? Maak dan gebruik van de luxe wellness faciliteiten die het hotel te bieden heeft. 

Home > Hotels en appartementen > Santa Barbara Eco Beach Resort