Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Pedras Do Mar Resort

Pedras Do Mar Resort

Portugal - Azoren - Fenais da Luz

Travis header

Pedras Do Mar Resort op de Azoren voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Pedras Do Mar Resort - Azoren

Wauw! Een ultra luxe verblijf op de subtropische archipel Azoren! Deze eilandengroep ligt in het hart van de Atlantische Oceaan en je zult na aankomst snel in het vakantiesfeertje raken. De vriendelijke bewoners van de Azoren ontvangen je graag en je wordt omgeven door wuivende palm- en bananenbomen en een schitterend berglandschap. Jouw verblijf bij het luxe Pedras Do Mar Resort zorgt ervoor dat je helemaal niks te kort komt tijdens jouw vakantie.

Een prachtige omgeving

Het vijfsterrenhotel Pedras Do Mar Resort begeeft zich in een mooie rustige omgeving langs de kliffen van São Miguel. Dit is het grootste eiland en wordt door veel mensen gezien als het mooiste eiland van de Azoren. Het hotel ligt in het plaatsje Fenais da Luz, waarvan het centrum op slechts 2 kilometer afstand ligt. Je vindt in de omgeving van het hotel een aantal leuke restaurants en bars waar je een drankje kunt scoren. 

Spa en wellness

Vanuit een van de ligbedjes op het terras van Pedras Do Mar Resort kijk je uit over de schitterende infinity pool op de Atlantische Oceaan. Een koud drankje scoor je bij de bar en je komt helemaal tot rust tijdens je verblijf. Maar ben je toe aan nog meer relaxen, dan kun je gebruik maken van de heerlijke wellness faciliteiten van het hotel. Geniet van de sauna, het binnenzwembad of de hammam of neem een massage of schoonheidsbehandelingen. 

Home > Hotels en appartementen > Pedras Do Mar Resort