Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bastion Hotel Maastricht

Bastion Hotel Maastricht

Nederland - Limburg - Maastricht

Travis header

Bastion Hotel Maastricht voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bastion Hotel Maastricht

Als jij op zoek bent naar een hotel midden in het hartje van Maastricht, dan zit je helemaal goed bij Bastion Hotel Maastricht! Dit mooie 4-sterrenhotel is namelijk gelegen in het centrum waardoor je gemakkelijk overal naartoe kunt lopen. Ga een drankje doen op het Vrijthof, winkelen in een van de schattigste boetiekjes of naar de drukke winkelstraten voor de nieuwste mode. 

Duurzaam verblijven

Tegenwoordig zijn we veel meer bezig met duurzaamheid en ook hotels sluiten zich hier bij aan. Bastion Maastricht gaat duurzaam om met water, energie en afval, hun medewerkers hebben een eerlijk loon en ze beschikken over een internationaal keurmerk. Deze moderne instelling zie je ook terug in de kamers. Die zijn allemaal ruim en modern ingericht en beschikken over de nodige faciliteiten. Bastion beschikt over een restaurant met bar waar je tot in de latere uurtjes kunt genieten van een drankje. Voor sportievelingen is er een fitnessruimte aanwezig en zo blijf jij dus ook fit gedurende de vakantie!

Centrum Maastricht

Maastricht staat bekend om haar mooie shopstad. Je kunt goed shoppen in dit centrum: kijk rond in de boetiekjes, grote warenhuizen en karakteristieke straatjes vol leuke winkeltjes. Maastricht is naast shoppen ook een goede citytrip vanwege haar mooie cultuur verstopt in de straatjes en gebouwen. Je kunt door de hele stad met de benenwagen komen of je boekt een rondvaart op de Maas om het centrum te verkennen. Vergeet niet te kijken bij de prachtige basiliek, een mooi stukje Limburgse architectuur.

Home > Hotels en appartementen > Bastion Hotel Maastricht