Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Corendon Village Hotel Amsterdam

Corendon Village Hotel Amsterdam

Nederland - Noord-Holland - Amsterdam

Travis header

Corendon Village Hotel Amsterdam Noord-Holland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Corendon Village Hotel Amsterdam

Deze zomer in eigen land op vakantie? Daar heeft Corendon de perfecte oplossing voor bedacht. 'Vlieg' met Corendon mee naar het paradijs Corendon Village Hotel Amsterdam, waar je all-inclusive geniet vlak bij onze hoofdstad én aan de prachtige kust van Nederland. Omdat het hotel ideaal gelegen is in Badhoevendorp, kun je hier prima komen met de auto en het openbaar vervoer. Neem vanaf Schiphol bus 300 naar de Bijlmer ArenA om daarna uit te stappen bij Schiphol Noord. Vanaf dit punt sta je binnen 2 minuten in het hotel, ideaal!

Foto's maken bij de Boeing 747

Als je iemand bent die er graag op uit gaat tijdens de vakantie, dan zit je bij Corendon Village Hotel Amsterdam op de juiste plek. Als je het hotel alleen al uitloopt staat er een heuse attractie op je te wachten: een prachtige Boeing 747. Hier kun je leuke foto's en selfies maken die je met het thuisfront en al je volgers kunt delen. Daarnaast kun je in de nostalgische bioscoop bij het hotel genieten van een goede film. Het is zeker ook geen probleem als je Noord-Holland wilt gaan ontdekken, aangezien het centrum van Amsterdam dicht bij het hotel ligt. Daardoor kun je eropuit gaan voor een dagje shoppen of cultuur snuiven. 

All-inclusive

Omdat je bij Corendon Village Hotel Amsterdam op basis van all-inclusive verblijft, geniet je hier optimaal tijdens je vakantie in Nederland. Wij geven je een kijkje in je dag als je in dit hotel verblijft: Je start de dag met een aan tafel geserveerd ontbijtje, waarbij je vooraf kiest uit Amerikaans of continentaal. Zo geniet je de ene dag van verse American pancakes, terwijl je andere dag een bak vol verse broodjes geserveerd krijgt.

De lunch en diner zijn elke dag anders, vraag daarom aan het personeel wat er vandaag geserveerd wordt en kies ervoor op het in het Plaza restaurant of bij Corendon Beach Club Zandvoort te nuttigen. Wat sowieso inbegrepen is bij de maaltijden is huiswijn, Heineken bier, frisdrank of koffie en thee. Naast het heerlijke ontbijt, de uitgebreide lunch en het culinaire diner in het hotel in Badhoevedorp, kun je van 11:00 uur tot 21:30 uur frisdrank, huiswijn en Heineken bier afhalen bij de Corendon Beach Club Zandvoort. Super handig: er gaat een gratis shuttlebus naar het strand en je kunt er gratis gebruikmaken van ligbedden en parasols.

Je komt niets te kort tijdens je vakantie bij Corendon Village Hotel Amsterdam!

Home > Hotels en appartementen > Corendon Village Hotel Amsterdam