BE Premium Bodrum

Turkije - Egeische kust - Bodrum

Travis header

BE Premium Bodrum – Bodrum

Dit luxe vakantiestulpje heeft een fantastische ligging aan de Turkse Rivièra. Het vriendelijke personeel van het BE Premium Bodrum zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je optimaal kunt genieten. Kies voor een all-inclusive accommodatie met privé zwembad en jacuzzi en je wilt hier nooit meer weg!

Prachtig hotel

BE Premium Bodrum is een prachtig hotel op meerdere niveaus met een unieke ligging op het puntje van een schiereiland. Hierdoor is het complex omringd door privé strand met enkele aanlegsteigers. Er is een groot zoutwaterzwembad, een bad met glijbanen en natuurlijk overal heerlijke ligbedjes en parasols. Voor de snelle trek en een verfrissend drankje kun je terecht bij de zwembad-, snack- en strandbars. Verder is er een hoofdrestaurant en zijn er 7(!) à-la-carterestaurant. Je zult hier dus zeker geen honger lijden!

Omgeving verkennen

In het BE Premium Bodrum kun je lekker relaxen in de spa, zen worden bij de yoga klas of je juist lekker in het zweet werken met aerobics of in de fitnessruimte. Er is een kids club en live entertainment gedurende de avond.  Op het strand zijn er voorzieningen voor watersporten (tegen betaling) en je kunt er natuurlijk lekker zwemmen en snorkelen. Tip: bewonder de kustlijn vanaf het water tijdens een mooie boottocht. Tussen het relaxen kun je natuurlijk ook het schitterende binnenland verkennen. Het nabij gelegen schilderachtige stadje Torba moet je zeker een bezoekje brengen en in Bodrum kun je lekker gaan shoppen. Bezoek er ook het imposante kasteel en geniet van het magnifieke uitzicht. Verder zijn er diverse excursies waar je aan kunt deelnemen, zoals naar het antieke Efeze.

Home > Hotels en appartementen > BE Premium Bodrum