Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Berjaya Beau Vallon Bay

Berjaya Beau Vallon Bay

Seychellen - Mahé - Beau Vallon

Travis header

Berjaya Beau Vallon Bay Mahé voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Berjaya Beau Vallon Bay- Seychellen

Tropisch genieten op de Seychellen voor een voordelige prijs? Dat doe je bij Berjaya Beau Vallon Bay, een gezellig 3-sterrenresort. De accommodatie ligt direct aan het strand waardoor je binnen no time met je tenen in het witte zandstrand staat. Even een duik in het azuurblauwe water en je kunt er weer tegenaan! Kies je eigen vorm van luxe en ga voor logies en ontbijt, halfpension of volpension.

Eenvoudig maar mooi

Berjaya Beau Vallon Bay is een basic hotel, maar biedt alle faciliteiten die je nodig hebt. Overdag trek je een paar baantjes in het aanwezige zwembad en lees je een boekje in de groene tuin. Omdat het hotel direct aan het strand gelegen is kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een frisse duik in de zee te nemen. Het is jouw vakantie dus jij beslist wat je gaat doen! In de avond is de bar open voor een paar lekkere cocktails.

Voldoende faciliteiten

Een verblijf bij Berjaya Beau Vallon Bay is perfect wanneer je met een kleiner budget wilt genieten van de Seychellen. Je vindt er alles voor een onvergetelijke vakantie! Smul in een van de vijf restaurants en maak, tegen betaling, gebruik van de wellness. Buiten vind je er een tennisbaan en het is dé ideale locatie om te duiken. Wat ga jij vandaag doen op de Seychellen?

Goedkoop naar de Seychellen? Boek dan een verblijf bij Berjaya Beau Vallon Bay, dat direct aan het strand gelegen is. Zo hoort vakantie altijd te zijn!

Home > Hotels en appartementen > Berjaya Beau Vallon Bay