Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bingo Kreta Appartementen

Bingo Kreta Appartementen

Griekenland - Kreta -

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Bingo Kreta Appartementen gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bingo Kreta Appartementen – Griekenland

Ben je toe aan een ontspannen zonvakantie maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Boek dan een vakantie via Bingo Kreta Appartementen, via de Bingoformule. Deze formule houdt in dat je pas op de plek van bestemming weet waar je gaat verblijven waarvoor je minder betaalt dan wanneer je direct een hotel uitzoekt. Het kan dus maar zo zijn dat je op een luxe accommodatie mag verblijven voor een veel lagere prijs!

Hoe werkt de formule?

De Bingoformule komt zowel jou als de aanbieder tegemoet. Grote hotels en appartementencomplexen willen vaak niet dat hun naam hangt aan dikke deals en prijsknallers. Dit willen ze niet omdat men dan wellicht gaat denken dat de prijs evenredig staat aan de kwaliteit. In veel gevallen blijven deze kamers dus leeg, wat erg zonde is. Zij werken samen met Bingo om alsnog de kamers te kunnen verhuren, maar dan onder de naam van Bingo en voor een lagere prijs.

Wat mag je verwachten?

Eén ding wat je zeker weet is dat je altijd ergens terecht komt waarvan de accommodatie drie of meer sterren heeft. Je verblijft altijd standaard op basis van logies. Bij de meeste hotels kun je ter plekke ontbijt (en in sommige gevallen halfpension of all-inclusive) bijboeken. De accommodaties van Bingo Kreta Appartementen liggen verspreid over het hele eiland; je weet pas op bij aankomst waar je gaat verblijven. Laat je verrassen en boek vandaag nog een vakantie via Bingo Kreta Appartementen.

Goedkoop op vakantie naar Kreta? Boek dan deze goedkope Bingo reis: je weet pas op bestemming waar je slaapt, maar je betaalt een stuk minder dan normaal. Genieten maar!

Home > Hotels en appartementen > Bingo Kreta Appartementen