Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bless Hotel Ibiza

Bless Hotel Ibiza

Spanje - Ibiza - Es Canar

Travis header

Bless Hotel Ibiza voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Bless Hotel Ibiza

Wat een plaatje... Bless Hotel Ibiza is een exclusief 5-sterrenhotel waar je nooit meer weg wilt! Een super-de-luxe designhotel op het hippe Ibiza met dakterras, hoogstaande restaurants en uitnodigende infinity pools met uitzicht over zee. Wat wil je nog meer?

Design hotel op Ibiza

Het wordt een zomer om nooit meer te vergeten als je verblijft in Bless Hotel Ibiza. De kamers zijn ultraluxe en modern ingericht. Voor wie wil, zijn er kamers te boeken met zeezicht, maar je kunt ook van dit fantastische uitzicht genieten vanaf een van de Balinese loungebedden bij de infinity pools of vanuit de gezellige sky lounge. Voor een unieke culinaire ervaring ben je hier ook aan het juiste adres. Een van de restaurants is namelijk opgezet door de chefkok Martín Berasategui die in zijn hele carrière maar liefst 10 Michelin-sterren heeft verkregen.

Ligging op het eiland

Bless Hotel Ibiza heeft naast een geweldig design ook een perfecte ligging in het oosten van het eiland. Vanuit het hotel loop je zo het strand op en ook het gezellige centrum van Es Canar is makkelijk te belopen. Binnen 20 minuten sta je bij een van de meest bekende hippie markten van het eiland en daar in de buurt vind je ook de bekende beachclub Nikki Beach. Maar ook de hoofdstad Ibiza-Stad is goed te bereiken, hier ben je al binnen een half uurtje rijden. Genoeg te doen en te zien dus vanuit Bless Hotel Ibiza!

Home > Hotels en appartementen > Bless Hotel Ibiza