Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Blue Sea Gran Playa Mallorca

Blue Sea Gran Playa Mallorca

Spanje - Mallorca - Sa Coma

Travis header

Blue Sea Gran Playa Mallorca voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Blue Sea Gran Playa - Mallorca

Met een fijne ligging en een heerlijk zwembad kom je in het 3-sterrenhotel Blue Sea Gran Playa op Mallorca niets te kort! Wissel een dagje zwemmen bij het hotel of op het strand af met een leuke excursie op het eiland. Na deze vakantie heb je zeker heel veel mooie foto's en leuke verhalen om thuis te vertellen!

Vlak bij badplaats en strand

Blue Sea Gran Playa heeft een ideale ligging ten opzichte van de gezellige badplaats Sa Coma en het fijne zandstrand dat op slechts 50 meter lopen ligt. In Sa Coma vind je verschillende winkeltjes, restaurants en gezellige barretjes. Op het strand kun je lekker relaxen of je gaat de zee in om te snorkelen of misschien zelfs te duiken. Kortom, je gaat je hier zeker niet vervelen!

Ontdek de omgeving

Wil je wat meer zien dan alleen het hotel en de badplaats waarin Blue Sea Gran Playa ligt? Dan is er in de buurt ook genoeg te zien. Ga bijvoorbeeld naar de grotten van Drach, het natuurgebied Punta de n'Amer of ga het water op met een catamaran. Huur je een auto? Dan kun je ook naar andere strandjes of plaatsen rijden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de hoofdstad van Mallorca, Palma de Mallorca.

Home > Hotels en appartementen > Blue Sea Gran Playa Mallorca