Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Boutiquehotel 't Gerecht

Boutiquehotel 't Gerecht

Nederland - Friesland - Heerenveen

Travis header

Boutiquehotel 't Gerecht Nederland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Boutiquehotel 't Gerecht - Heerenveen

Hartje centrum verblijven in een boutiquehotel kan bij Boutiquehotel 't Gerecht in Heerenveen. Dit karakteristieke monumentale gebouw kent een rijke historie. Zo is het een veenhuis geweest, maar ook een landhuis, gemeentehuis en belastingkantoor en inmiddels een grandcafé en boutiquehotel waar jij kunt overnachten. De combinatie van het prachtige historische pand, de perfecte ligging in de binnenstad én de luxe suites maakt dit hotel uitermate geschikt voor een stedentrip in Friesland!

Unieke suites

Het hotelgedeelte telt 15 sfeervolle suites met ieder een ander design. Kies uit de Classic Suite of de Junior Suite met vrijstaand ligbad, de Deluxe Kamer óf de Royale Suite met wellnessbad. De meeste kamers zijn 25 tot 30 m², de Royal Suite is met 40 m² iets ruimer en heeft vanuit het comfortabele wellnessbad een geweldig uitzicht over het Gemeenteplein. Welke kamer je ook kiest, je verblijft bij Boutiquehotel 't Gerecht in stijl!

Perfecte ligging

Boutiquehotel 't Gerecht ligt midden in het centrum van het gezellige Heerenveen. Heerenveen is een fantastische shopstad en heeft daarnaast veel gezellige terrasjes en restaurants. Bovendien zijn er veel leuke straatjes en kun je diverse bezienswaardigheden en musea bezoeken. De stad is dus leuk voor een stedentrip in eigen land, maar je kunt vanuit het hotel natuurlijk ook de prachtige Friese omgeving verkennen. 

Home > Hotels en appartementen > Boutiquehotel 't Gerecht