Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Kasteel Aldenghoor

Kasteel Aldenghoor

Nederland - Limburg - Haelen

Travis header

Kasteel Aldenghoor Limburg voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Kasteel Aldenghoor - Limburg

In het schilderachtige landschap van het natuurgebied Leudal, in het dorp Haelen, staat het statige 15e-eeuwse kasteel Aldenghoor. Overnacht in het historische bijgebouw met uitzicht op het kasteel dat doet denken aan ridders en jonkvrouwen. Ontdek de rijke geschiedenis ervan tijdens een rondleiding, laat de inwendige mens genieten in de ouderwets gezellige brasserie en verken de prachtige natuur in de omgeving. 

Kleinschalige luxe

In de B&B van Kasteel Aldenghoor ervaar je kleinschalige luxe. Er zijn zeven kamers en één appartement die voorzien zijn van een televisie, gratis wifi, een badkamer en airconditioning. Sommige kamers zijn voorzien van een comfortabele zithoek. De kamers bevinden zich op de 1e verdieping, het appartement is op de begane grond. In de brasserie van het kasteel kun je Bourgondisch genieten van lunch, diner, koffie met gebak, een high tea of zelfs een high wine. Bij mooi weer is er op de binnenplaats van het kasteel een terras ingericht. Bij de accommodatie heb je gratis parkeergelegenheid.

Genoeg te doen in de omgeving

Vanuit de B&B ben je direct in het Leudal, waar je heerlijke wandeltochten maakt. De Zelsterbeek en de Leubeek slingeren tussen de bomen en de beekdalen zijn prachtig. Er zijn lange en korte routes, waarvan sommige aangegeven zijn met gekleurde paaltjes. Als je meer wilt weten over de omgeving, de natuur en de geschiedenis. dan bezoek je het Leudalmuseum in het bezoekerscentrum Leudal. Voor een dagje shoppen en cultuur snuiven ben je in Roermond aan het goede adres, dit ligt op ongeveer 10 kilometer van het hotel. Volop keuze!

Home > Hotels en appartementen > Kasteel Aldenghoor