Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Buddy Dive Resort

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Buddy Dive Resort - Bonaire

Waar Bonaire om bekend staat, staat ook dit resort om bekend, namelijk: duiken! Dit fijne 3,5-sterrenresort heeft een fijne ligging direct aan zee en vlak bij Kralendijk, de hoofdstad van het eiland. Het is de place-to-be voor duikers en je kunt er heerlijk relaxen aan het zwembad of op een van de ligbedjes met uitzicht op zee.

Drive & Dive pakket

Wil je nergens aan hoeven denken en gewoon volop genieten van al het moois dat Bonaire je te bieden heeft? Kies dan voor het Drive & Dive pakket. Je hebt dan een huurauto (een pick-up truck), kunt ongelimiteerd kantduiken en je kunt dan elke dag een bootduik nemen! Zo weet je zeker dat je er alles uit haalt tijdens deze duikvakantie. Spot jij de vele gekleurde visjes, schildpadden en wie weet zelfs een paar vrolijke dolfijnen? Heb je nog nooit gedoken? Ook geen probleem, dan kun je hier een Discover Scuba Dive doen, of je haalt zelfs je PADI tijdens deze vakantie.

Ruime appartementen

Bij Buddy Dive Resort verblijf je in een van de ruime appartementen. Afhankelijk van het reisgezelschap verblijf je in een 1-, 2-, 3 of zelfs 4-kamerappartement. Alle appartementen hebben een kitchenette of uitgebreide keuken, waardoor je hier gemakkelijk zelf een maaltijd kunt bereiden. Maar je kunt er bij Buddy Dive Resort ook voor kiezen om een verblijf inclusief ontbijt te boeken. En natuurlijk kun je 's avonds ook aanschuiven bij een van de twee à-la-carterestaurants: Ingridiënts en Blennies Restaurant. Laat de vakantie maar beginnen!

Bekijk dit hotel
bij TUI


Getest door TravelHunter

Deze accommodatie is getest door TravelHunter. Lees hier onze review.

Anderen bekeken ook...
Caribbean Club Bonaire

Hamlet Oasis Resort

vanaf 744,-

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

vanaf 1099,-

Meer hotels op Bonaire >

Home > Hotels en appartementen > Buddy Dive Resort