Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Camelot Beach Sri Lanka

Camelot Beach Sri Lanka

Sri Lanka - Western - Negombo

Travis header

Camelot Beach Sri Lanka voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Camelot Beach - Sri Lanka

Zoek jij een leuk verblijf op het prachtige Sri Lanka? Dan zit je bij Camelot Beach goed! Hier start je de dag met een heerlijk ontbijt om vervolgens te genieten van de rest van de dag. Met twee mooie zwembaden, een levendige omgeving en een strand voor de deur is het nooit sprake van verveling. Wil jij meer luxe dan dat je hier al krijgt? Boek dan de Coastal Deluxe room waar je ook in je kamer  geniet van de luxe. 

Lekker eten

In de prachtige tuin van het hotel vind je twee heerlijke buitenzwembaden voor wat verkoeling. Bij de Excalibur bar bestel een heerlijk drankje om vervolgens te genieten van de zon op je ligbedje. Heb je genoeg gezien van de zon? Dan relax je binnen en bestel je wat lekkers bij de Sangreal bar. 's Avonds ga je voor het avondeten op zoek naar een gezellig restaurantje of je blijft in het hotel en schuift aan bij het internationale buffetrestaurant 'The Sangreal'. Voor wat extra ontspanning ga je tegen betaling naar de wellness of boek je natuurlijk een heerlijke massage.

Strand & het centrum van Negombo

Je loopt de tuin van het hotel uit en staat al met je voeten in het zand. Met je favoriete boek in je handen geniet je van het geruis van de zee. Het centrum van Negombo ligt 4 kilometer verderop. Als Nederlander moet je hier zeker de Dutch Canals bezoeken, het is mogelijk om hier een boottocht over de kanalen te nemen. Het is verder ook leuk om een bezoekje te brengen aan The Dutch Fort, deze is overgenomen van de Portugezen. Het fort is nu een gevangenis, daarom kun je het niet van binnen bezichtigen. Naast het fort ligt The Dutch Cemetery. Helaas is een tijd geleden de ingang gesloten, omdat het niet meer veilig was, wel kun je de toegangspoorten nog bewonderen. Vlak bij de begraafplaats vind je de vismarkt, 's ochtends komen hier de vissers binnen in hun kleine vissersbootjes, ook erg leuk om te zien!

Home > Hotels en appartementen > Camelot Beach Sri Lanka