Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Casal Santa Eulalia

Casal Santa Eulalia

Spanje - Mallorca - Santa Margalida

Travis header

Casal Santa Eulalia op Mallorca voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Casal Santa Eulalia - Mallorca

Hotel Casal Santa Eulalia heeft een prachtige, landelijke ligging aan de noordoostkant van Mallorca. Het is een heerlijke locatie om even helemaal los te koppelen, als stel, met vrienden of gewoon met het hele gezin. Het ligt vlak bij de mooie stranden van Alcúdia en is een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Terplekke genieten

Ook op het terrein van het Casal Santa Eulalia zal je volop genieten. Het fraaie landhuis met diverse bijgebouwen wordt omringd door 50 hectare grond. Er zijn olijfbomen, vijgenbomen, wijngaarden en het heerlijk om er te wandelen en te genieten van de frisse lucht. Verder is er een biologische tuin waarvan de oogst in het restaurant wordt gebruikt. De landelijke omgeving en het grote aantal voorzieningen vormen de perfecte setting om te ontspannen. Heerlijk eten, de zwembaden, de spa, de fitnessruimte en de sportvelden zorgen voor voldoende activiteiten en gelegenheid om heerlijk te relaxen!

Unieke kamers

Neem plaats op een ligbedje bij het zwembad om van de zon te genieten. Tussendoor neem je een frisse duik in het water en nip je aan een verfrissend drankje. Een wandeling, sportief bezig zijn en naderhand lekker eten in het sfeervolle restaurant. Na een fantastische dag trek je je terug in je hotelkamer. Het Casal Santa Eulalia biedt een grote variëteit aan comfortabele kamers en appartementen. Ze zijn allemaal ruim opgezet met een klassieke, Spaanse stijl waardoor je je even in het verleden waant. Welke kamer je ook kiest, het is zeker dat je hier helemaal tot rust zal komen!

Home > Hotels en appartementen > Casal Santa Eulalia