Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Ciel Boutique Villas

Ciel Boutique Villas

Griekenland - Karpathos - Damatria Karpathos

Travis header

Ciel Boutique Villas voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Ciel Boutique Villas - Karpathos

Bij Ciel Boutique Villas beleef je een heerlijke vakantie waar je echt even tot rust kunt komen. Het verblijf is kleinschalig en sfeervol, daarnaast word je goed ontvangen met een drankje en een fruitmand. Het is op het Griekse eiland Karpathos vaak heerlijk weer, dus je kunt er lekker zonnen aan je eigen zwembad. Laat het genieten maar beginnen!

Villa’s met privézwembad

Je kunt bij Ciel Boutique Villas kiezen voor een villa met één kamer of een villa met twee kamers. De villa met twee kamers heeft een mezzanine met slaapgedeelte, maar beide typen villa’s zijn geschikt voor vier personen. Ook hebben de verblijven een terras, waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Verkoeling vind je in je privézwembad, waar je naar hartenlust gebruik van kunt maken.

Strand en restaurant

Als je van de zon wilt genieten, maar niet de hele tijd bij je villa wil blijven, dan kun je ervoor kiezen om naar het strand te gaan. Op slechts 200 meter afstand van Ciel Boutique Villas bevindt zich al een heerlijk zandstrand. Ook het dichtstbijzijnde restaurant ligt al op 200 meter. Voor het centrum moet je iets verder, dit ligt op ongeveer 9 kilometer afstand. Maar ook dit is zeker een aanrader, zo zie je gelijk iets van het prachtige eiland Karpathos met haar indrukwekkende landschappen. Bovendien zit de huurauto inbegrepen bij het pakket, dus je bent overal binnen no-time!

Home > Hotels en appartementen > Ciel Boutique Villas