Coconut Court Beach Hotel

Barbabos - Christ Church - Hastings

Travis header

Coconut Court Beach Hotel - Barbados

Barbados is het eiland van het heerlijke weer, een perfecte zee en heerlijke stranden. Maar hier blijft het niet bij. Het land staat ook bekend om de goede snorkel- en duikmogelijkheden, het lekkere eten en de surffaciliteiten. Bij Coconut Court Beach Hotel geniet je van al het beste wat Barbados te bieden heeft. Het hotel ligt direct aan een prachtig strand vol palmbomen en vlak bij Bridgetown. 

Met je voeten in het zand

Coconut Court Beach Hotel ligt aan een prachtig wit zandstrand. Vanaf het moment dat je van het pad afstapt sta je direct met je voeten in het zand van dit strand. Er staan veel kokospalmen die zorgen voor de nodige schaduw. Het is namelijk gemiddeld zo'n 27 graden op het eiland en de zon schijnt maar liefst 8 uur per dag. Het is heerlijk vertoeven langs de verkoelende zee. Na een dag op het strand wordt je weer welkom geheten door het personeel van dit familiehotel, die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. 

Verken Barbados

Omdat het land niet erg groot is en de ligging van Coconut Court Beach Hotel ideaal is, kun je de rest van Barbados makkelijk verkennen. De hoofdstad Bridgetown ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto en is thuis voor meerdere lekkere restaurants en gezellige winkels. Wil je liever dichter bij het hotel blijven voor het diner? Je kunt heerlijk eten bij Jake's Island Grille bij het hotel en voor het ontbijtbuffet kun je terecht bij Cocos Beachside. Een welverdiende cocktail kun je scoren bij Captain Charlie's Beach Bar. 

Home > Hotels en appartementen > Coconut Court Beach Hotel