Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Divi Southwinds Beach Resort

Divi Southwinds Beach Resort

Barbados - Christ Church - St. Lawrence Gap

Travis header

Divi Southwinds Beach Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Divi Southwinds Beach Resort - Barbados

Barbados staat bekend om het heerlijke weer, de spierwitte stranden en de helderblauwe Caribische Zee die het eiland omringd. Je kunt bij Divi Southwinds Beach Resort optimaal genieten van deze fantastische eigenschappen van het eiland. De palmbomen wapperen rustig door het verkoelende briesje die het hele jaar door zorgt voor een aangename temperatuurop het eiland. Neem een duik in een van de drie zwembaden of in de zee die altijd de perfecte temperatuur heeft. 

Het strand aan je voeten

Barbados is een paradijs voor strandliefhebbers. Er zijn veel prachtige witte stranden waar je kunt luieren in de zon of watersportactiviteiten kunt beoefenen. Zo kun je bijvoorbeeld erg goed snorkelen of surfen rondom het eiland. Divi Southwinds Beach Resort ligt direct aan Dover Beach en vanuit het restaurant van het resort kijk je uit op het helderblauwe water van de Caribische Zee. Ook kun je natuurlijk tot rust komen aan een van de drie zwembaden die het hotel rijk is. 

Ontdek Barbados

Naast het strand en de zwembaden, kunnen sportievelingen gebruik maken van de tennisbaan, de minigolf of de fitnessruimte. Het hotel ligt aan het gezellige St. Lawrence Gap, waarvandaan de rest van het eiland makkelijk te ontdekken is. Er zijn genoeg goede restaurants te vinden en er zijn een aantal leuke winkeltjes in de buurt van het hotel. Het eiland is niet ontzettend groot, dus je kunt de andere hoogtepunten van het eiland gemakkelijk bezoeken, bijvoorbeeld met de bus die bijna iedere minuut wel voor het hotel stopt, of door een auto te huren en zelf op pad te gaan!

Review Divi Southwinds Beach Resort

Getest door TravelHunter

Deze accommodatie is getest door TravelHunter. Lees hier onze review.

Anderen bekeken ook...
Coconut Court Beach Hotel

Dover Beach

Southern Palms Beach Club

Meer hotels in Barbados >

Home > Hotels en appartementen > Divi Southwinds Beach Resort