Divi Southwinds Beach Resort

Barbados - Christ Church - St. Lawrence Gap

Travis header

Divi Southwinds Beach Resort - Barbados

Barbados staat bekend om het heerlijke weer, de spierwitte stranden en de helderblauwe Caribische Zee die het eiland omringd. Je kunt bij Divi Southwinds Beach Resort optimaal genieten van deze fantastische eigenschappen van het eiland. De palmbomen wapperen rustig door het verkoelende briesje in het warme weer wat het gehele jaar aanwezig is op het eiland. Neem een duik in een van de zwembaden of in de zee die altijd de perfecte temperatuur heeft. 

Het strand aan je voeten

Barbados is een paradijs voor strandliefhebbers. Er zijn veel prachtige witte stranden waar je kunt luieren in de zon of watersportactiviteiten kunt ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld erg goed snorkelen of surfen rondom het eiland. Divi Southwinds Beach Resort ligt direct aan het strand en vanaf het hotel kijk je uit op het helderblauwe water van de Caribische Zee. Ook kun je natuurlijk tot rust komen aan een van de drie zwembaden die het hotel rijk is. 

Ontdek Barbados

Naast het strand en zwembaden, kunnen sportievelingen gebruik maken van de tennisbanen, basketbalveld, minigolfbaan of fitnessruimte. Het hotel ligt in het gezellige St. Lawrence Gap, waarvandaan de rest van het eiland makkelijk te ontdekken is. Er zijn genoeg goede restaurants te vinden en er zijn een aantal leuke winkeltjes in de buurt van het hotel. Het eiland is niet groot, dus je kunt de andere hoogtepunten van het eiland gemakkelijk bezoeken. 

Home > Hotels en appartementen > Divi Southwinds Beach Resort