Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Contessina Hotel

Contessina Hotel

Griekenland - Zakynthos - Tsilivi

Travis header

Contessina Hotel - Zakynthos 

In het centrum van het leuke Grieks dorpje Tsilivi ligt het 4-sterren Contessina Hotel. Dit is een ideaal hotel voor je vakantie, want naast de faciliteiten die het hotel zelf te bieden heeft, is ook de ligging erg fijn. Zo is er een bushalte op slechts 50 meter waardoor uitstapjes zo gemaakt zijn. Ook het strand is dichtbij en de groene omgeving zorgt voor een heerlijk gevoel van rust.

Genieten van de zon

Als je op vakantie bent in een zonnig land als Griekenland, wil je natuurlijk wel van dit lekkere weer genieten. Gelukkig ligt Contessina Hotel vlak bij een zandstrand, hier kun je in alle rust aan je kleurtje werken. Daarnaast beschikt het hotel over een zwembad met parasols en ligbedden, ook hier kun je dus zonnen of een frisse duik nemen. Voor de kleintjes is er een speciaal kinderzwembad aanwezig.

Cocktailbars en boottochtjes

Contessina Hotel bevindt zich in het centrum van Tsilivi. Dit gezellige dorpje heeft veel te bieden. Er zijn veel leuke winkeltjes, bars en restaurants en er hangt een gezellige sfeer. Haal een lekkere cocktail voor het ultieme vakantiegevoel of probeer een typisch Grieks gerecht uit. Bovendien is Zakynthos een perfect eiland voor leuke boottochtjes. Het water is prachtig blauw en met een beetje geluk zie je zelfs een schildpad voorbij zwemmen.

Home > Hotels en appartementen > Contessina Hotel