Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Cooee Los Rosales

Cooee Los Rosales

Spanje - Formentera - Es Pujols

Travis header

Cooee Los Rosales Formentera voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Cooee Los Rosales - Formentera

Ontsnap naar het eiland van de mooiste stranden, lekker eten en gezellige hippiemarkten. Formentera is een heerlijk Spaans vakantie-eiland in de Middellandse Zee. Het eiland wordt vaak gekoppeld aan het populaire feest- en jetseteiland Ibiza. De eilanden zijn dan ook erg leuk om te combineren tijdens een vakantie. je kunt er voor kiezen om Formentera een dagje te bezoeken of meerdere dagen te verblijven. En waar anders kan dat beter dan bij Cooee Los Rosales. 

Ligging aan het strand

Cooee Los Rosales is een ontzettend populair hotel op Formentera. Ten eerste komt dat door de fijne sfeer en de gastvrijheid die wordt geboden door dit kleinschalige familiehotel. Maar misschien wel de grootste reden is het hagelwitte strand wat op slechts 150 meter van het hotel ligt. Geniet op volle toeren met een altijd schijnende zon. Ook het centrum van Es Pujols ligt erg dichtbij en er is een bushalte om de hoek!

Wat te doen in de omgeving?

Nadat je een aantal dagen op het strand hebt liggen bruinen, zijn er genoeg mogelijkheden om wat activiteiten te ondernemen. Het leukste is om een van de leuke hippiemarkten te bezoeken, maak een wandeling tijdens zonsondergang of duik een van de pittoreske stadjes in. In de buurt zijn mogelijkheden tot activiteiten als kanoën, windsurfen of snorkelen. Ook is er de mogelijkheid om fietsen te huren, zodat je het bijzondere eiland op eigen tempo kan verkennen. 

Home > Hotels en appartementen > Cooee Los Rosales