Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Cook's Club Adakoy

Cook's Club Adakoy

Turkije - Lycische Kust - Marmaris

Travis header

Cook's Club Adakoy Lycische Kust voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Cook’s Club Adakoy - Marmaris

Op het Turkse schiereiland Adakoy, vlak bij Marmaris, vind je het luxe 5-sterrenhotel Cook’s Club Adakoy. Een heerlijke en relaxte sfeer op een prachtig schiereiland met een fenomenaal uitzicht! Wat wil een mens nog meer?

Rust, rust en nog eens rust

Rust is toch echt wel een centraal begrip bij Cook’s Club Adakoy. Het hotel ligt net buiten het drukke stadsleven, waardoor je in alle rust je vakantie kunt doorbrengen, maar ook snel in de bruisende stad bent. Wanneer je het hotel binnenstapt bevind je je in een oase van rust. Niks moet en alles mag. Je wordt wakker met het geluid van fluitende vogeltjes en een kabbelende zee. Het hotel heeft een privéstrand waar het dan ook lekker rustig is. Voor nóg meer ontspanning kun je naar de hamam en de sauna van het hotel. Buiten bij het zwembad vind je ook nog een jacuzzi. Daarnaast zijn er echt heel veel activiteiten die je bij het hotel kan doen. Om er maar een paar als voorbeeld te noemen; yoga, beachvolleybal, tafeltennis en zelfs kanoën en waterskiën.

Op avontuur op een idyllisch schiereiland

Cook’s Club Adakoy ligt dus op het schiereiland Adakoy, op zo’n 10 kilometer van de stad Marmaris. Het schiereiland leent zich perfect voor mooie boottochten langs het vasteland en voor activiteiten als raften. Ook kun je vanaf Adakoy met de boot andere eilanden bezoeken, zoals het mooie Griekse eiland Rhodos. Onder begeleiding van een gids kun je de schitterende natuur ontdekken. Vraag ook eens bij de receptie na wat je gezien of gedaan móet hebben tijdens je vakantie. Zij kunnen je dat natuurlijk als geen ander vertellen!

Home > Hotels en appartementen > Cook's Club Adakoy