Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Corallium Hotel & Villas Bonaire

Corallium Hotel & Villas Bonaire

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Corallium Hotel & Villas Bonaire voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Corallium Hotel & Villas Bonaire

Corallium Hotel & Villas Bonaire (voorheen Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort) is een leuk hotel op Bonaire dat iets weg heeft van een Caribisch dorpje. Het ligt direct aan de lagune, dit zorgt voor een mooi uitzicht. Daarnaast is het hotel ongeveer drie kilometer verwijderd van het centrum van Kralendijk. Te Amo Beach ligt op ongeveer 1,5 kilometer. Naar beide bestemmingen is er tegen betaling een shuttleservice. Je kunt natuurlijk ook een auto huren of bij het hotel blijven en daar genieten van de ruime kamers met uitzicht op het water.

Infinity zwembad

Corallium Hotel & Villas Bonaire is voorzien van verschillende faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een infinity buitenzwembad aanwezig met zout water. Daarnaast is er een jacuzzi en als je lekker wilt zonnen kan dit op het zonneterras. Hier kun je gebruik maken van de ligbedden en parasols, evenals de gratis handdoekenservice. Voor de actievelingen onder ons is er ook fitness bij het hotel.

Restaurant en bar

Corallium Hotel & Villas Bonaire beschikt over een à-la-carterestaurant waar allerlei heerlijke gerechten geserveerd wordt. Zo kun je genieten van verscheidene visgerechten, maar ook een oude vertrouwde hamburger ontbreekt niet aan de menukaart. Daarnaast beschikt het hotel over een bar voor verfrissende drankjes. Als je voor logies en ontbijt kiest, kun je bovendien iedere dag genieten van een ontbijt in à-la-cartevorm.

Home > Hotels en appartementen > Corallium Hotel & Villas Bonaire