Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Cortijo del Mar Resort Spanje

Cortijo del Mar Resort Spanje

Spanje - Costa del Sol - Estepona

Travis header

Cortijo del Mar Resort Spanje Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Cortijo del Mar Resort - Spanje

Niet te veel betalen, maar toch met alle gemakken genieten onder de Spaanse zon? Boek dan je vakantie bij Cortijo del Mar! In dit mooie 5-sterrenhotel verblijf je in de kleurrijke appartementen die voorzien zijn van allerlei faciliteiten. Zodra je dit hotel binnenloopt, voel je je meteen thuis in de Andalusische stijl. Weet jij al of je in een één-, twee-, of driekamerappartement verblijft? Hier is de keuze aan jou!

Maximale rust onder de Spaanse zon

Onder de warmte van de Spaanse zon neem je een verfrissende duik in het heerlijk zwembad. Bestel een lekker drankje bij de bar, zet je zonnebril op en laat dat lekkere vakantiegevoel maar beginnen! De kids klimmen en klauteren met leeftijdsgenootjes in de speeltuin, terwijl jij ondertussen toekijkt en je favoriete boek uitleest. Vergeet zeker niet een auto te huren, zodat je ook de omgeving en het gezellige centrum kunt bezoeken! Op je balkon of op het terras kom je weer helemaal tot rust na alle indrukken van de dag.

Huur een auto en verken de omgeving!

Met de auto verken je de omgeving hoe en wanneer jij dat wilt. Zin in een dagje strand? Dat is gelukkig maar een klein stukje rijden, want een lekker zandstrand vind je al 4 kilometer verderop. Ook vind je vlak bij het hotel al leuke winkeltjes, gezellige bars en sfeervolle restaurants! De Spaanse cultuur snuif je op in het centrum. Het levendige centrum van Estepona ligt 14 kilometer verderop. De andere kant op ligt 16 kilometer verder het centrum van Marbella!

Home > Hotels en appartementen > Cortijo del Mar Resort Spanje