Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Danaide Resort

Danaide Resort

Italië - Puglia - Scanzano Jonico

Travis header

Danaide Resort Italië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Danaide Resort - Italië

Wil jij luxe verblijven in het prachtige Italië? Dat kan bij Danaide Resort in Scanzano Jonico! Dit grote 4-sterren vakantiepark heeft van alles te bieden voor jong en oud. In de prachtige groene omgeving kom je helemaal tot rust en is het maximaal genieten van je vakantie. Zodra je het hotel binnenstapt, voel je meteen de relaxte sfeer en kan het genieten beginnen!

Wat eet jij vanavond?

Verblijf jij hier op basis van logies, logies en ontbijt of halfpension? Dat kun je zelf bepalen, er is altijd iets wat op jouw behoeftes is afgestemd! Ontbijten doe je natuurlijk in het buffetrestaurant waar je je eigen verse ontbijtje samenstelt. De hele dag door bestel je bij de bar de lekkerste drankjes en 's avonds maak je je klaar om lekker te gaan eten bij het à-la-carterestaurant. Met alle energie die je weer hebt na een lekkere maaltijd speel je een fanatiek potje voetbal, basketbal of tennis. Ook leuk, een waterfiets huren en de omgeving vanuit het water bekijken.

Maximaal ontspannen in de Italiaanse zon

In de prachtige tuin van Danaide Resort ligt een super mooi zwembad voor de nodige verkoeling en op het zonneterras geniet je van de brandende zon. Het animatieteam zorgt ook dat je actief blijft, want zij organiseren de hele dag door de leukste activiteiten. Terwijl de kids zich vermaken in het kinderbad, de speeltuin en de miniclub, kom jij tot rust in de wellness. Tegen betaling maak je hier gebruik van de spa, de hamam en de sauna. Wil je maximaal ontspannen? Boek er dan nog een heerlijke massage bij!

Ben je uitgekeken op het zwembad en de spa? Ga dan lekker een dag relaxen op het strand, in no time sta je al met je voeten in het zand en en kan jouw perfecte stranddag beginnen!

Home > Hotels en appartementen > Danaide Resort