Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Efteling Hotel

Efteling Hotel

Nederland - Noord-Brabant - Kaatsheuvel

Travis header

Efteling Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Efteling Hotel

's Ochtends je bed uitstappen en binnen 5 minuten in het park van de Efteling staan. Het kan als je bij het Efteling Hotel overnacht! Met luxe kamers, een speelparadijs, entertainmentprogramma en heerlijk restaurant kom je hier niets tekort tijdens je bezoek. Ook brengt een verblijf leuke extra's met zich mee. Zo mag je een half uur eerder het park betreden, krijg je korting op de Efteling-theatershow en het Efteling Golfpark. 

Verschillende soorten kamers

Het Efteling Hotel beschikt over verschillende soorten kamers. Voel je een echte prinses in de themakamer van Sneeuwwitje of Roodkapje, ga voor een kamer in de stijl van de Laven of begeef je in de wonderwaterwereld in de Wonder Water suite. De themakamers zijn geschikt voor 2 tot en met 5 personen, waardoor je hier prima samen of met het gezin kunt overnachten. Als je op zoek bent naar een andere soort hotelkamer, dan is de comfort of junior suite de beste keuze voor jou. Deze kamers beschikken over alle luxe, zodat je na je lange dag in de Efteling weer heerlijk tot rust kunt komen. 

Faciliteiten van het hotel

Het Efteling Hotel kent verschillende soorten faciliteiten waar je tijdens je verblijf (tegen betaling) gebruik van kunt maken. Bij de receptie kun je 24 uur per dag terecht voor vragen en reserveringen voor bijvoorbeeld een theatershow, maar ook voor het huren van een rolstoel, babybed, fiets of stomerij. Een mooie bijkomst van je overnachting is dat een heerlijk ontbijtje inbegrepen zit. Zo kun je aanschuiven bij het ontbijtbuffet om daarna je weg naar het park te maken. Verder geniet je in het Efteling Hotel onder andere van gratis wifi, een bar, een sfeervol terras en restaurant. 

Home > Hotels en appartementen > Efteling Hotel