Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Es Bolero/Ses Cases d'Or Mallorca

Es Bolero/Ses Cases d'Or Mallorca

Spanje - Mallorca - Cala D'Or

Travis header

Es Bolero/Ses Cases d'Or Mallorca op Mallorca voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Es Bolero/Ses Cases d'Or - Mallorca

De mooie, ruime appartementen van Es Bolero/Ses Cases d'Or zijn volledig ingericht voor een topvakantie op het zonnige Mallorca. Niet alleen zijn deze appartementen voor een goede prijs te boeken, het heeft ook nog eens een hele fijne ligging.

Appartementen

De appartementen liggen vlak bij het zandstrand en rondom het complex zijn veel winkels en restaurantjes te vinden. De appartementen zijn voorzien van een eigen keukentje: haal gemakkelijk de juiste ingrediënten in de nabijgelegen supermarkt en bereid een lekker maal voor. Op het complex zelf kun je gebruik maken van het grote zwembad. De ligbedden met parasols zijn vrij voor gebruik dus je kunt de hele dag van de Spaanse zon genieten. In de avond is het buffetrestaurant geopend en overdag geniet je van snacks en pizza's aan de poolbar. Zin in een dansje laat op de avond? Neem dan een kijkje in de discotheek op het complex. 

Tapas y mas

In Cala d'Or kom je veel restaurants, bars en winkeltjes tegen in het auto vrije centrum. Het is een goed verzorgde badplaats met veel toeristische faciliteiten. Uiteraard kun je er ook de Spaanse sfeer proeven. Op veel terrasjes geniet je van lekkere tapas, een glaasje sangria of andere lekkernijen. Je komt gemakkelijk in het centrum met de taxi, het toeristentreintje, de bus of een auto als je die hebt gehuurd. Houd er dan wel even rekening mee dat je niet met de auto het centrum in mag.

Home > Hotels en appartementen > Es Bolero/Ses Cases d'Or Mallorca