Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Gavimar Ariel Chico Club

Gavimar Ariel Chico Club

Spanje - Mallorca - Cala d'Or

Travis header

Gavimar Ariel Chico Club voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Gavimar Ariel Chico Club - Mallorca

In het hart van het gemoedelijke Cala d'Or liggen de kamers en appartementen van Gavimar Ariel Chico Club. Door deze fantastische ligging ben je overal in de buurt: leuke winkels, het strand, gezellige terrasjes en ga zo maar door. Of je nu lekker gaat zwemmen of lekker aan de wandel gaat; bij dit 3-sterrenresort zit je helemaal op de goede plek voor een welverdiende vakantie in de Spaanse zon.

Nette en sfeervolle kamers 

Een van de onderdelen waar Gavimar Ariel Chico Club bekend om staat, zijn de nette kamers waar witte en blauwe tinten de hoofdrol spelen. Er zijn 2-kamerappartementen voor maximaal 4 personen beschikbaar, evenals een 2-persoonskamer en een studio voor maximaal 3 personen. Omdat wifi op de kamer gewoon inbegrepen zit, kun je vanaf je balkon of terrasje je familie en vrienden op de hoogte houden van je vakantie. Er zijn in totaal 211 kamers over 3 verdiepingen verspreid, maar geen zorgen: er is een lift aanwezig om je naar de bovenste verdiepingen te brengen.

Volop keuze voor eten, drinken én zwembaden

Een all-inclusive vakantie in de zon is natuurlijk het allerfijnst wanneer je zelf nergens aan hoeft te denken. Dat weten de eigenaren van Gavimar Ariel Chico Club maar al te goed. Daarom is er zowel een buffetrestaurant als een gewoon restaurant aanwezig en kun je bij een lounge bar en een poolbar de lekkerste drankjes bestellen. Voor zowel kids als volwassenen is er animatie te vinden en wil je darten, volleyballen of tafeltennissen? Dat zit allemaal inbegrepen bij je verblijf. Vanaf je kamer plons je zo in een van de 4 (!) zwembaden en zit je binnen no-time met een verfrissend drankje in de zon.

Home > Hotels en appartementen > Gavimar Ariel Chico Club