Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Gavimar Cala Gran Costa del Sur

Gavimar Cala Gran Costa del Sur

Spanje - Mallorca - Cala d'Or

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Gavimar Cala Gran Costa del Sur gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Gavimar Cala Gran Costa del Sur - Mallorca

Het eerste dat opvalt aan Gavimar Cala Gran Costa del Sur is de prachtige ligging; aan een groene baai aan de zuidoostkant van Mallorca. Het is een 3-sterrenresort met hotelkamers en appartementen en alle voorzieningen voor een heerlijke vakantie. Zwemmen en zonnen kan je hier volop, want er zijn zwembaden én het strand is vlakbij; in 2 stappen zit je met je voeten in het parelwitte zand. Daarbij is het ook nog eens op loopafstand van het centrum, dus jij komt je tijd hier wel door!

Fijne kamers en appartementen

De afzonderlijke gebouwen van het Gavimar Cala Gran Costa del Sur liggen op een mooi terrein met zwembaden, tennisbanen, tuinen en een bruggetje om het appartementencomplex en de hotels met elkaar te verbinden. Zowel de hotelkamers als de volledig uitgeruste appartementen zijn licht en luchtig opgezet. Voor een klein extra bedrag is mogelijk een kamer met zeezicht te boeken.

Faciliteiten en ligging

Vanuit het Gavimar Cala Gran Costa del Sur loop je zo het Cala Gran strand op waar je lekker op een ligbedje kunt gaan liggen en genieten van een schitterend uitzicht en frisse zeewind. Ook zijn er diverse voorzieningen voor watersporten (tegen betaling). Vlak bij het resort zijn er verschillende winkels, restaurants en cafés. Op het terrein zelf zijn er diverse faciliteiten, sportvoorzieningen en animatie voor jong en oud. Informeer in het hotel ook naar excursies in de omgeving, zoals de grotten van Drach.

Home > Hotels en appartementen > Gavimar Cala Gran Costa del Sur