GF Gran Costa Adeje Tenerife

Travis header

Vergelijk de prijzen van GF Gran Costa Adeje Tenerife en bespaar:

GF Gran Costa Adeje - Tenerife 

Als jij tijdens je vakantie wilt genieten van de Spaanse zon op Tenerife, ben je bij Gran Costa Adeje aan het juiste adres. Je geniet hier volop van het mooie eiland en alle bezienswaardigheden die Tenerife te bieden heeft. Jong en oud kunnen zich optimaal vermaken in het hotel en de omgeving, dus je verveelt je nooit!

Waterpret

Op nog geen 700 meter vanaf het hotel vind je het strand. Hier vermaak je je de hele dag met je tenen in het zand en alle activiteiten die worden aangeboden. Fanatiekelingen kunnen verschillende watersporten beoefenen bij lokale aanbieders. Verder huur je gemakkelijk een ligbedje met parasol om de hele dag van de zon te genieten. In het hotel heb je ook een ruime keuze voor vermaak. Op het complex vind je namelijk vier zwembaden. Het animatieteam is volop bezig om activiteiten in te plannen, je kunt er genoeg doen! 

Verzorging

Je kunt zelf bepalen hoe je jouw vakantie samenstelt. Ga jij lekker in een van de gezellige restaurantjes tapas eten en een sangria drinken of kies jij lekker wat uit op een van de buffetten in het hotel. Je kiest gemakkelijk of je de vakantie boekt met alleen overnachting, halfpension, volpension of all-inclusive. Waar ga jij voor?

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel