Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Giannoulaki Hotel

Giannoulaki Hotel

Griekenland - Mykonos - Glastros

Travis header

Giannoulaki Hotel op Mykonos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Giannoulaki Hotel - Mykonos 

Giannoulaki Hotel is een prachtig Grieks hotel dat zich bevindt op het eiland Mykonos. Het is een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar het centrum of het strand, maar je kunt ook heerlijk relaxen aan het zwembad of op je eigen balkon of terras. Er is een restaurant aanwezig en de sfeer is altijd goed in dit gezellige 4-sterrenhotel. 

Tussen Ornos en Mykonos-Stad in

Giannoulaki Hotel heeft een perfecte ligging voor als je graag uitstapjes maakt. Zo is het ongeveer 2 kilometer tot het centrum van Ornos en ook het centrum van Mykonos-Stad bevindt zich op 2 kilometer afstand van het hotel. Hier kun je lekker gaan slenteren, shoppen, een terrasje pakken of prachtige foto's maken. De bushalte is slechts 50 meter bij Giannoulaki Hotel vandaan, het dichtstbijzijnde restaurant vind je al op 100 meter afstand, dus Giannoulaki Hotel is een ideale plek om het sprookjesachtige Mykonos te ontdekken!

Zwemmen

Giannoulaki Hotel heeft een mooi zwembad met zonneterras. Je kunt heerlijk tot rust komen door op een van de ligbedjes te genieten van de Griekse zon. Afkoelen doe je door een frisse duik in het zwembad te nemen, maar dit kan ook door een lekker koel drankje te halen bij de poolbar. Voor de kinderen is er een speciaal kinderzwembad aanwezig. Mocht je toch liever in de zee willen zwemmen, dan kun je naar het strand van Ornos gaan op zo'n 2 kilometer afstand.

Home > Hotels en appartementen > Giannoulaki Hotel