Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > H Design Hotel Kasteel Coevorden

H Design Hotel Kasteel Coevorden

Nederland - Drenthe - Coevorden

Travis header

H Design Hotel Kasteel Coevorden Nederland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

H Design Hotel Kasteel Coevorden - Drenthe

H Design Hotel Kasteel Coevorden ligt in hartje van historisch Coevorden en bestaat uit twee bijzondere panden: het uit de 11e eeuw stammende kasteel en het honderdjarige graanpakhuis “De Vlijt”. Een sprookjesachtige bestemming waar verleden en heden moeiteloos in elkaar overlopen. Comfort én luxe in een stijlvolle, historische setting.

Kamers in het voormalige graanpakhuis

De hotelkamers bevinden zich in het voormalige graanpakhuis dat prachtig gelegen is aan de haven van Coevorden. Vanaf de “De Vlijt” is het 75 meter lopen naar het kasteel. Dat is een chateau-restaurant waar culinaire hoogstandjes worden geserveerd voor een redelijke prijs. In het kasteel is ook een stijlvolle lounge, maar ook op het voor het kasteel gelegen Slotplein en op het Citadelterras kun je terecht voor een hapje of drankje. Daar geniet je van de zon en het mooie uitzicht en bovendien worden er regelmatig bier- en wijnproeverijen gehouden. 

De comfortabele hotelkamers zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien: wifi, televisie, telefoon, minibar, kluis en een badkamer met regendouche. Verder is er gratis parkeergelegenheid.

Vestingstad Coevorden

Vestingstad Coevorden heeft beschermd stadsgezicht en het kasteel staat op de monumentenlijst. De ligging is uniek: in het heuvelachtige gebied de Hondsrug. Vanuit dit hotel verken je het gebied; het oude vestingstadje, de prachtige natuur en natuurlijk de hunebedden. Om meer te weten te komen over de hunebedden en de bouwers ga je naar Borger. Maak ook een huifkartocht in de pittoreske omgeving, of ga uitgebreid wandelen of fietsen om naar plaatsen als Hardenberg, Ommen en de bekende heidevelden van Dwingeloo te gaan.

Home > Hotels en appartementen > H Design Hotel Kasteel Coevorden