Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Baia Azul

Hotel Baia Azul

Portugal - Madeira - Funchal

Travis header

Hotel Baia Azul - Madeira

Wauw, dit is pas genieten. Kom heerlijk thuis bij Hotel Baia Azul na een dagje het eiland te verkennen. Kijk terug op een dag vol avontuur en het bewonderen van de fantastische natuur van Madeira. Neem een duik in het zwembad, waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over de Atlantische Oceaan. Je hoort de cocktailmixer op de achtergrond en geniet van een ijskoud drankje in de hete zomerzon van Portugal. 

Geweldige ligging

Doordat Hotel Baia Azul dicht bij de oceaan ligt, heb je eigenlijk overal in het hotel een fantastisch uitzicht over het water. De bushalte is om de hoek, waarvandaan je gemakkelijk naar het centrum van de hoofdstad Funchal kunt reizen, wat op slechts 3 kilometer afstand ligt. Op loopafstand van het hotel richting de zee vind je een zwembadencomplex, waar je een duik kunt nemen en afkoelt van het warme weer op dit altijd zonnige eiland. 

Wellness en spa

Door de geweldige ligging van Hotel Baia Azul aan de Atlantische Oceaan, heb je vanuit het zwembad een fantastisch uitzicht. Het is over het algemeen geweldig weer op dit Portugese eiland. Maar als er een minder mooie dag aanbreekt tijdens je vakantie, kun je gebruik maken van het binnenbad en de fijne wellnessfaciliteiten van het hotel. Je vindt een sauna, whirlpool en verschillende massages en schoonheidsbehandelingen. 

Home > Hotels en appartementen > Hotel Baia Azul