Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Da Pipa

Hotel Da Pipa

Brazilië - Rio Grande do Norte - Pipa

Travis header

Wij hebben Hotel Da Pipa gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Da Pipa - Brazilië

Ben jij een echte watersportliefhebber? Dan zit je in dit hotel aan het goede adres. Hotel Da Pipa is namelijk dicht gelegen bij het plaatsje Pipa. Pipa staat bekend om de perfecte ligging voor liefhebbers voor de watersport.

Praia Do Amor

Het hotel is gelegen op een klif aan het mooie zandstrand Praia Do Amor. Je hebt dus niet alleen een perfect uitzicht over een van de mooiste zandstranden in Brazilië, je bent er ook nog eens zo! Je hoeft alleen maar naar beneden via een trap aan het hotel. Op een kilometer afstand vind je Pipa. Pipa is naast de watersport erg populair onder de Brazilianen voor zon, zee, het strand en het bruisende nachtleven. In het centrum kun je 's avonds genoeg beleven! 

Logies en ontbijt

Je verblijft in het hotel op basis van logies en ontbijt. Je kunt voor de lunch en het diner dus op zoek naar een restaurantje om de Braziliaanse sfeer te proeven. Rondom het hotel is genoeg te vinden en je kunt hier ook alle winkeltjes vinden voor bijvoorbeeld een leuk souvenirtje. Elke ochtend staat er een ontbijtbuffet voor je klaar waar je op het terras vol van kan genieten. Hierna neem je lekker een duik in een van de zwembaden van het hotel. Voor de kleinere vakantiegangers is er een kinderbad aanwezig. Voor alle hotelgasten zijn er ligbedden, parasols en is er een handdoekenservice aanwezig. 

Home > Hotels en appartementen > Hotel Da Pipa