Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Nederland - Gelderland - Ermelo

Travis header

Hotel Heerlickheijd van Ermelo Gelderland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Heerlickheijd van Ermelo - Gelderland

In de bossen van de Veluwe, vlak bij Ermelo, ligt een hemels oord waar luxe en ontspanning een andere dimensie krijgen. Als je aankomt bij 4-sterrenhotel de Heerlickheijd van Ermelo zie je meteen wat we bedoelen: de statige tuin met oude bomen en het prachtige bordesterras aan de achterkant, waar je uitkijkt op een elegante vijver met fonteinen. De receptie bevindt zich in een fraai entree en de inrichting is overal in Engelse stijl, gericht op smaakvol comfort.

In luxe genieten

De Heerlickheijd biedt een scala aan faciliteiten waarbij aan elk aspect van ‘luxe en genieten’ is gedacht. Na een goede nacht start je met een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Daarna kun je in het hotel alle kanten op: trek je terug met een goed boek in de klassieke bibliotheek bij de open haard, duik de Finse sauna of het Turkse stoombad in, laat je verwennen met diverse beautybehandelingen en trek een paar baantjes in het grote, overdekte zwembad. Om je conditie op peil te houden, ga je naar de goed ingerichte fitnessruimte. In Brasserie de Gouverneur word je getrakteerd op de lekkerste seizoensgerechten en culinair verfijnde specialiteiten. De kamers zijn in koloniale stijl ingericht met telefoon, kluis, televisie, airconditioner, koffie- en theefaciliteiten en een ruime, luxe badkamer. Wifi en parkeren zijn gratis en kamers voor mindervaliden zijn beschikbaar op aanvraag.

Ontdek de Veluwe en omgeving

Vanuit het hotel maak je fijne wandel- en fietstochten door de Veluwe. In de omgeving kun je naar Landgoed Staverden, de Ermelose schaapskudde en bezoekerscentrum de Schaapskooi, het Dolfinarium in Harderwijk, of kun je een dagje (kite)surfen bij Strand Horst aan het Wolderwijd en natuurlijk even shoppen in Ermelo. Kortom, een perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in eigen land!

Home > Hotels en appartementen > Hotel Heerlickheijd van Ermelo