Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Kasteel Geulzicht

Hotel Kasteel Geulzicht

Nederland - Limburg - Berg en Terblijt

Travis header

Hotel Kasteel Geulzicht Limburg voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Kasteel Geulzicht - Limburg

Altijd al een keer in een kasteel willen slapen? In Hotel Kasteel Geulzicht, in het Limburgse Berg en Terblijt, kijk je uit op de prachtige natuur van de Geulvallei. Centraal gelegen tussen Maastricht en Valkenburg, maar toch midden in ‘het land van melk en honing’. Een Kasteel met een rijke historie waar jij even deel van uit mag maken. 

Luxe kamers in het kasteel

De luxe, comfortabele hotelkamers bevinden zich in het oorspronkelijke kasteel. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer, televisie, radio, telefoon, een minibar en kluisje. Vooral de torenkamer is erg bijzonder: deze omvat drie verdiepingen waarbij de slaapkamer zich op de bovenste etage bevindt.

Er is een bar en een salon vanwaar je schitterend uitzicht hebt over het Geuldal en als gast van Kasteel Geulzicht mag je dineren in het om de hoek gelegen Hampshire Hotel Vue des Montagnes. Je hebt tevens de beschikking over gratis parkeergelegenheid en er zijn faciliteiten voor fietsers: een fietsenstalling en oplaadpunten voor e-bikes.

Schitterende natuur

Hotel Kasteel Geulzicht is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Wandelen en fietsen staan daarbij uiteraard op de eerste plek en je kunt ook stedentrips maken naar bijvoorbeeld Valkenburg, Maastricht, Aken of Luik. Maar vooral de schitterende natuur maakt de locatie zo speciaal. Probeer ook een keer het Blotevoetenpad in Brunssum: een 4 kilometer lange tocht over verschillende ondergronden, zoals kiezel, steenkool, mos en meer. Een natuurlijke voetmassage! Andere bezienswaardigheden zijn bierbrouwerij ALFA Bier, met museum, bioscoop en proeflokaal, attractiepark Mondo Verde in Landgraaf en het grootste skiresort van Europa Snowworld Landgraaf. Genoeg te doen dus in de omgeving van Hotel Kasteel Geulzicht!

Home > Hotels en appartementen > Hotel Kasteel Geulzicht