Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Resort Landgoed Westerlee

Hotel Resort Landgoed Westerlee

Nederland - Groningen - Westerlee

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Hotel Resort Landgoed Westerlee gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Resort Landgoed Westerlee

Verblijf je in dit 4-sterrenhotel, dan verblijf je in een luxe landgoed in de provincie Groningen. Hotel Resort Landgoed Westerlee is gevestigd in een monumentale herenboerderij en heeft mooi ingerichte hotelkamers waar jij kunt verblijven. Als je van luxe houdt, ben je hier aan het juiste adres, want bijna alle kamers beschikken over een tweepersoons jacuzzi! 

Luxe kamers

Hotel Resort Landgoed Westerlee heeft maar liefst 14 luxe kamers met eigen jacuzzi. Zo kun je 's avonds lekker samen bubbelen en even helemaal ontspannen. Bovendien heeft een deel van de kamers een dakterras met mooi uitzicht. En daarnaast ligt Hotel Resort Landgoed Westerlee midden in de natuur en zijn er fietsen te huur bij het hotel. Zo kun je ook de omgeving gemakkelijk ontdekken!

Verblijf o.b.v. halfpension

Een kamer met jacuzzi is natuurlijk al heel luxe, maar je kunt je verblijf nog relaxter maken door je verblijf o.b.v. van halfpension te boeken, oftewel inclusief ontbijt en avondeten. Zo kun je heel voordelig een weekendje weg en weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. Maar natuurlijk kun je ook een uitstapje naar Groningen of Assen maken om daar een gezellig restaurantje uit te zoeken.

Home > Hotels en appartementen > Hotel Resort Landgoed Westerlee