Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Houm Plaza Son Rigo Mallorca

Houm Plaza Son Rigo Mallorca

Spanje - Mallorca - Playa De Palma

Travis header

Houm Plaza Son Rigo - Mallorca

Een vakantie op Mallorca met het strand op slechts 50 meter afstand? Dat kan bij het 3,5-sterren Houm Plaza Son Rigo in Playa de Palma. Verblijven in een van de nette appartementen, relaxen bij de (verwarmde) zwembaden, het strand op loopafstand en genieten van het heerlijke Spaanse eten. Wat wil je nog meer?

Waterplezier

Bij Houm Plaza Son Rigo heeft jong en oud genoeg waterplezier! Het appartementencomplex heeft twee buitenzwembaden die in de koudere periodes verwarmd zijn (van 1 maart t/m 31 mei en van 1 oktober t/m 25 november). Wel zo fijn, zo kun je ook in het voorjaar en in het najaar een lekkere duik nemen. Verder heeft Houm Plaza Son Rigo een kinderbad en zelfs een binnenbad. Wil je een dobberen in de Middellandse Zee, dan sta je binnen 50 meter al op het strand!

Overige activiteiten

Maar naast waterplezier, kun je bijvoorbeeld ook darten, fitnessen of tafeltennissen bij Houm Plaza Son Rigo. Tegen betaling kun je een fiets huren en de omgeving gaan ontdekken. Zoek bijvoorbeeld een leuk restaurantje in de buurt uit, of neem plaats in het buffetrestaurant of een van de bars van het complex zelf. Natuurlijk zijn er ook diverse excursies te boeken, zoals een eilandtour of een glass bottom boottour om de onderwaterwereld van Mallorca te bewonderen.

Home > Hotels en appartementen > Houm Plaza Son Rigo Mallorca