Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hsm Sandalo Beach Mallorca

Hsm Sandalo Beach Mallorca

Spanje - Mallorca - Magaluf

Travis header

Hsm Sandalo Beach Mallorca op Mallorca voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hsm Sandalo Beach - Mallorca

Hsm Sandalo Beach (voorheen HSM Sunset Beach) is een perfecte vakantiebestemming voor een lekkere zonvakantie op Mallorca. Het hotel is gelegen in het centrum van Magaluf en heeft vanaf het dakterras met zwembad een geweldig uitzicht over de schitterende zee. Zowel strand als barretjes, restaurants en winkeltjes liggen op loopafstand van het hotel. 

Ligging op Mallorca

Hsm Sandalo Beach ligt in de badplaats Magaluf waar genoeg te beleven is. Maar als je naar Mallorca gaat, wil je natuurlijk ook even een kijkje nemen in de hoofdstad Palma de Mallorca. Ga hier bijvoorbeeld naar de kathedraal La Seu of huur een fiets en bekijk de stad in sneltempo, waarna je lekker op een terrasje neer kunt ploffen voor een heerlijk verfrissend drankje. 

Strand en zee

Vanuit Hsm Sandalo Beach liggen binnen no-time te dobberen in de zee. Je hoeft alleen een trapje af te lopen en je bent er al! Wil je liever een dagje op het strand liggen, dan kan dat ook, 300 meter verderop. Je kunt natuurlijk ook een keer een auto huren om meer stranden van Mallorca te ontdekken, zoals Cala Millor, Cala d'Or of S'illot Beach.

Home > Hotels en appartementen > Hsm Sandalo Beach Mallorca