Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Ivan Kroatië

Ivan Kroatië

Kroatië - Noord-Dalmatië - Sibenik

Travis header

Ivan Kroatië Noord-Dalmatië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Ivan - Kroatië

Wil jij op vakantie naar het mooie Kroatië? Dat komt goed uit! Boek je vakantie bij Ivan en verblijf in een van de nette appartementen in Dalmatië. Bij aankomst op de luchthaven staat je huurauto al voor je klaar en rijd je in een paar minuutjes naar de appartementen van Ivan. Iedere ochtend wakker worden en genieten van je ontbijtje met een fantastisch uitzicht over zee doe je natuurlijk bij Ivan in Kroatië!

Relaxen in de Kroatische zon!

Het vriendelijke personeel staat 24/7 achter de receptie voor je klaar om je met van alles te helpen. Op het heerlijke terras van Ivan geniet je met een prachtig uitzicht over zee maximaal van de zon, maar wordt de zon je te warm, dan ligt er gelukkig een fijn buitenzwembad op je te wachten voor een verfrissende duik! Op de parkeerplaats staat jouw huurauto op je te wachten om de omgeving te verkennen.

Wat te doen rondom Ivan?

400 meter verderop bezoek je de indrukwekkende plek Ruins of the Solin Amphitheatre. Wil je wat te weten komen over de archeologie? Bezoek dan het Archaeological Museum van Split dat 4 kilometer verderop ligt of bewonder de bijzondere Eastern (Silver) Gate! Het oude centrum van Split ligt 10 kilometer verderop, gelukkig is dat geen probleem, want je hebt je eigen huurauto. Wil je nou echt de natuur van Kroatië ontdekken? Neem dan zeker de moeite om 70 kilometer verderop de watervallen van Krka te bewonderen!

Home > Hotels en appartementen > Ivan Kroatië