Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Jardin del Sol

Jardin del Sol

Spanje - Gran Canaria - Playa Del Inglés

Travis header

Jardin del Sol voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Jardin del Sol - Gran Canaria

Als je naar de foto's van het zwembad kijkt, wil je toch gelijk een duik nemen? Een heerlijk buitenbad, ligbedden met parasols en een groene tuin met palmbomen, dat is het ultieme vakantiegevoel toch? Dit ervaar je bij het 3-sterren Jardin del Sol. Je verblijft in je eigen appartement met kitchenette en buitenterras, en op een fijne plek op het Spaanse eiland Gran Canaria.

Rustige ligging vlak bij het centrum

Jardin del Sol heeft een rustige ligging, maar je loopt zo het centrum van Playa del Inglés in dat op zo'n 700 meter afstand ligt. Wil je even snel naar wat winkeltjes, dan hoef je zelfs maar 50 meter te lopen. En wat dacht je van een dagje strand? Hier moet je wel even voor wandelen, maar na 1500 meter vind je een heerlijk zandstrand waar je je de hele dag kunt vermaken.

Faciliteiten

Op het complex zelf kun je heerlijk zwemmen in het buitenbad met zout water, kun je relaxen aan de kant op een van de ligbedden met parasols. Bestel een lekkere cocktail bij de bar en je dag kan niet meer stuk. Voor wat activiteit kun je gaan minigolfen of biljarten of boek je een leuke excursie over het eiland. Ga bijvoorbeeld mee met een boot om wilde dolfijnen te spotten of breng een bezoek aan Palmitos Park om een dagje door te brengen met de dolfijnen. Wie weet krijg je zelfs een rol in de show. 

Home > Hotels en appartementen > Jardin del Sol