Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Le Ali del Frassino

Le Ali del Frassino

Italië - Gardameer - Peschiera del Garda

Travis header

Le Ali del Frassino aan het Gardameer voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Le Ali del Frassino - Gardameer

Een vakantie naar de schitterende regio rondom het Gardameer in Italië! Deze regio bevat een schitterend landschap met pittoreske dorpjes, mooie natuur en natuurlijk het indrukwekkende Gardameer. Ontdek het authentieke Italië terwijl je in een moderne luxe omgeving verblijft bij Le Ali del Frassino. Het hotel is met zorg gerenoveerd om de authentieke sfeer te behouden, maar wel alle comfort van een modern hotel te kunnen bieden. 

Ligging in de natuur

Vanaf het terras kijk je uit over het beschermde natuurreservaat en het meer van Frassino. Le Ali del Frassino ligt in het 70.000 vierkante meter grote natuurpark vlak bij het Gardameer. Dit is goed te bereiken met de fiets en ligt slechts op 1500 meter afstand. Hier vind je 2 restaurants van de eigenaar van het hotel waar je kunt genieten van de lekkerste pasta en pizza. Na een dagje aan het meer kun je fijn thuis komen in jouw luxe verblijf bij Le Ali del Frassino.

Luxe verblijf en spa

De hotelkamers zijn in alle 4 de historische panden zijn verbouwd tot elegante, ruime kamers. Een aantal jaar geleden zijn daar ook de ecosuites Belvedere aan toegevoegd. Dit zijn extra ruime suites, die zeer geschikt zijn voor gezinnen. Wil je echt even tot rust komen? Maak dan gebruik van de luxe spa faciliteiten van het hotel. Duik de ruime sauna in of neem een fijne massage zodat je helemaal even zen wordt. 

Home > Hotels en appartementen > Le Ali del Frassino