Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Le Blue Hotel en Resort Turkije

Le Blue Hotel en Resort Turkije

Turkije - Noord-Egeïsche Kust - Kusadasi

Travis header

Wij hebben Le Blue Hotel en Resort Turkije gevonden bij:

Le Blue Hotel en Resort - Turkije

Het Le Bleu Hotel en Resort is een echt 5-sterren pareltje direct aan de Middellandse Zee. Verblijven in dit hotel is op basis van all-inclusive. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken tijdens je vakantie, want er staat elke ochtend, middag en avond een buffet voor je klaar! Heb je tussendoor trek in wat lekkers, dan zijn er genoeg snacks te vinden rondom het resort. Cocktails en andere drankjes haal je gemakkelijk, wanneer je zin hebt, bij een van de bars. 

Rennen op de pier

Als we denken aan een pier dan denk je meestal ook direct aan een mooi uitzicht over zee. Een uitzicht heb je hier zeker! Alleen nu wandel je niet over de pier, maar kun je er volop zonnen met een perfect uitzicht over de Middellandse Zee. Het hotel heeft namelijk ligbedden en parasols over de pier verspreid, zodat je optimaal kunt genieten van de Turkse zon. En is het té warm? Dan duik je toch lekker de zee in. 

Waterpret

Uiteraard kun je ook lekker genieten van het zwembad bij het hotel. Je kunt bij alle zwembaden rondom ligbedden en parasols vinden. Voor de kleinere vakantiegangers is er een glijbaan gedeelte waar je volop kunt glijden! Voor de kleintjes is er in de tuin achter de glijbanen een speeltuintje te vinden. En wil je even rust? Dan breng je de kids toch een middagje naar de kidsclub.  

 

Home > Hotels en appartementen > Le Blue Hotel en Resort Turkije