Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Let's Sea Hua Hun Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hun Al Fresco Resort

Thailand - Golf Van Thailand - Hua Hin

Travis header

Let's Sea Hua Hun Al Fresco Resort Thailand voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Let's Sea Hua Hun Al Fresco Resort - Thailand

Let's Sea Hua Hun Al Fresco Resort is ooit begonnen als een klein eetcafé en nu uitgegroeid tot een luxe 5-sterrenresort. De relaxte sfeer van toen voel je nu nog steeds als je de moderne kamers inloopt of een duik neemt in het grote buitenzwembad. Je verblijft hier op basis van logies met ontbijt, halfpension of volpension. Geniet jij 's ochtends van een Thais ontbijtje of ga jij ook voor een Thais diner? 

Hua Hin

WIl je Thailand ontdekken? Breng dan een bezoekje aan Hua Hin. Een ideale uitkomst is dat er tot 4 keer per dag gaat een gratis shuttle naar het centrum van Hua Hin gaat. Toe aan beweging? Dan is er ook nog de mogelijkheid om een gratis fiets te huren en een stukje te gaan fietsen. Elke avond verandert het gebied tussen Petchkasem Road en de spoorlijn in een bruisende markt waar je souvenirtjes en gadgets kunt scoren, maar er staan ook genoeg kraampjes waar je kunt genieten van verschillende Thaise gerechten. Toe aan een relaxte dag? Breng een bezoekje aan het 5 kilometer lange strand van Hua Hin. Zet je voeten in het helderblauwe water en geniet van het magische uitzicht. 

Z-luxe

Boek je een kamer met 'Z-luxe'? Dan geniet je van verschillende extra's, zoals: een dagelijkse behandeling van 15 minuten bij de Gaia Spa op het resort, 24 uur lang gratis genieten van frisdrank, koffie en thee in de Breeze Bar en een dagelijkse cocktail hour van 17:00 tot 19:00. Tijdens dit uur kun je ook frisdrank, bier, wijn, overige alcoholische dranken en hapjes nuttigen. Daarnaast heb je ook nog 15% korting op eten, drinken en verschillende activiteiten. 

Home > Hotels en appartementen > Let's Sea Hua Hun Al Fresco Resort