Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Long Beach Resort

Turkije - Turkse Rivièra - Alanya

Travis header

Long Beach Resort & Spa - Turkije

Op zoek naar een gezellig en mooi resort aan de Turkse Rivièra? Het Long Beach Resort & Spa heeft de perfecte ligging en voorziet je van alle nodige faciliteiten. Duik in het zwembad, snorkel in de zee of doe mee met een lesje Aerobics. Keuze genoeg en met de hoeveelheid glijbanen kunnen jij en het hele gezin jullie lol op! 

Zon, zee & strand

Heel gemakkelijk steek je de weg over door het tunneltje en direct loop je met je voeten in het zand. Naast de zee beschikt het resort over meerdere zwembaden en een tal van glijbanen. Je hebt geen omkijken naar de kinderen en zelf geniet je van een heerlijke cocktail bij de bar. Als je het leuk vindt, zijn er veel mogelijkheden voor excursies of je kunt gemakkelijk met een taxi het centrum van Alanya verkennen. Hier vind je veel leuke bazaars met souvenirs en kledingstukken. Laat je nog een plekje over in je koffer?

Swim-up kamers

Long Beach Resort & Spa heeft verschillende accommodaties waarin je kunt verblijven. Zo zijn er meerdere gebouwen waar je hotelkamers vind, huisjes voor gezinnen en swim-up kamers die directe toegang tot het zwembad bieden. Je verblijft op basis van all-inclusive dus over het eten en drinken hoef je je geen zorgen te maken. 's Ochtends staat er een ontbijtbuffet voor je klaar, in de middag en in de avond een gevarieerd buffet met voor ieder wat wils. Tussendoor haal je verfrissende drankjes aan de bar en voor snacks zijn er kleine tentjes waar bijvoorbeeld pannenkoekjes en andere lekkernijen vers voor je worden bereid. Geloof ons, in Long Beach geniet je écht van jouw welverdiende zonvakantie!

Home > Hotels en appartementen > Long Beach Resort