Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Lu Nibareddu Residence

Lu Nibareddu Residence

Italië - Sardinië - Porto Taverna

Travis header

Lu Nibareddu Residence voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Lu Nibareddu - Sardinië

Het Lu Nibareddu is een heerlijk verblijf met zo’n 100 appartementen, villa’s en studio’s aan de noordoostkant van het eiland. De accommodaties liggen op de helling van de heuvel: afhankelijk van waar jouw kamer is, op 15 tot 1500 meter van het strand. Het hotel biedt verschillende verblijfsmogelijkheden: logies, logies en ontbijt of halfpension.

Unieke ligging en Mediterrane sfeer

Het complex ligt in Porto Taverna, een dorp met een prachtig strand, helder, blauw zeewater en het unieke eiland Tavolara op de achtergrond. Hoe hoger je appartement ligt, hoe meer je van het uitzicht kunt genieten. Vanaf Lu Nibareddu ben je in 10 minuten in San Teodoro en Porto San Paolo. De appartementen hebben een licht design met een typisch Mediterrane sfeer. Elke accommodatie is voorzien van een gezellig balkon of terras en de olijfbomen en kleurrijke bougainville past daar natuurlijk perfect bij! Tegen extra betaling kun je kiezen voor een verblijf met zeezicht.

Veel faciliteiten

Voor lunch en diner kun je terecht in het gezellige Gril-, Pizzeria, BBQ restaurant met terras naast het zwembad. Daarnaast ligt een kleine, maar superleuke speeltuin. Verder is er de hippe beach bar en restaurant La Tavernetta, direct aan het strand gelegen en met uitzicht op zee en Tavolara. Verder zijn er voorzieningen voor padellen, suppen, duiken, zwemmen, yoga, pickleball, fietsen en meer. Vind je het strand te ver lopen? Dan is er een gratis shuttlebus voor je beschikbaar.

Home > Hotels en appartementen > Lu Nibareddu Residence