Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Luna Park Mallorca

Luna Park Mallorca

Spanje - Mallorca - El Arenal

Travis header

Luna Park Mallorca op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Luna & Luna Park - Mallorca

Ben je toe aan een vakantie bij een luxe complex zonder kinderen? Boek dan een verblijf bij Luna & Luna Park op Mallorca, een Adults Only hotel waarbij de minimum leeftijd 16 jaar is. Het hotel is gelegen in het bruisende centrum van het bekende El Arenal. Vanuit het hotel heb je een mooi uitzicht over de stad en de kust. Het is de ideale locatie voor een voordelige feestvakantie op Mallorca.

Ruim opgezet

Luna & Luna Park beschikt over meer dan 550 kamers die verdeeld zijn over twee gebouwen. In je kamer kun je gebruik maken van onder andere een huurkluisje, fijne bedden en een balkon met zitje. Natuurlijk ben je op deze locatie zoveel mogelijk buiten, want de faciliteiten van het hotel zijn te goed om binnen te blijven zitten. Kom lekker genieten bij het zwembad of doe in het hoogseizoen mee met het animatieprogramma.

All-inclusive genieten

Bij Luna & Luna Park hoef je nergens aan te denken, want je verblijft er op basis van all-inclusive. De koks van het complex zorgen iedere dag voor een gevarieerd buffet met lekkere snacks en drankjes. Er is een restaurant aanwezig en je kunt overdag en in de avond je drankjes bestellen bij de twee bars. In het centrum van El Arenal kun je uiteraard ook terecht voor de nodige gezelligheid.

Op zoek naar een gezellig Adults Only hotel op Mallorca? Boek dan een kamer bij Luna & Luna Park waar je een onvergetelijke goedkope vakantie zult beleven!

Home > Hotels en appartementen > Luna Park Mallorca