Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Marina Wellness & Spa

Marina Wellness & Spa

Spanje - Mallorca - Puerto De Sóller

Travis header

Marina Wellness & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Marina Wellness & Spa - Mallorca

Ben jij op zoek naar een hotelkamer met een onvergetelijk mooi uitzicht? Dan zit je zeker goed in het Marina Wellness & Spa. Kies je voor een suite met zeezicht, een mountain view appartement of ga je voor de top: een fantastisch penthouse suite met adembenemend mooi, panoramisch uitzicht? 

Uitstekende service en veel faciliteiten

Welke kamer je ook kiest, in het Marina Wellness & Spa zal je blij verrast worden door het heerlijke ontbijt, de uitstekende service en de ronduit schitterende omgeving. In de spa van het hotel kun je kiezen uit een breed scala aan massages en beautybehandelingen om jezelf mee te verwennen. Het zwembad van het hotel is eenvoudig, maar je kunt er heerlijk op een ligbedje plaatsnemen en genieten van de mediterrane zon. Op het terras aan de voorkant kun je bovendien lekker zitten met een eersterangs uitzicht op zee!

Mooie ligging

Het Marina Wellness & Spa ligt in een prachtige, natuurlijke baai aan de noordwestelijke kant van het eiland. Het ligt bovendien direct aan het strand, met de groene berghellingen in de rug. Dat betekent een bergachtige omgeving die zich uitstekend leent voor fantastische wandel- en fietstochten. Ontdek ook de eeuwenoude dorpjes of ga een dagje lekker shoppen in Sollér, waar je met het houten treintje naartoe kunt gaan. Al met al is dit hotel heerlijk om te verblijven en te genieten van de zee en het strand, maar het vormt ook een prima uitvalsbasis om dit deel van het mooie Mallorca te verkennen!

Home > Hotels en appartementen > Marina Wellness & Spa