Marinas Resort - Brazilië

Brazilië - Rio Grande do Norte - Tibau Do Sul

Travis header

Marinas Resort - Brazilië

In het exotische Tibau do Sul vind je het Marinas Resort. Hier kun je optimaal genieten van een zonvakantie. Nog geen 100 meter van hotel vind je een heerlijk zandstrand. Direct aan het Marinas Resort ligt een lagune, omringd door ontelbaar veel palmbomen. 

Tibau do Sul

Met een kleine wandeling van 10 minuten bevind jij je in het centrum van Tibau do Sul. Hier word je omringd door restaurants en bars. Winkeltjes vind je ook al iets dichter bij het hotel. Wil jij nog even naar de bruisende badplaats Pipa? Hier kun je gemakkelijk heen met taxi of huurauto. Geniet van het surfparadijs en het bruisende nachtleven. Nog geen 200 meter van het hotel kun je de bus nemen die je gemakkelijk door het mooie Brazilië begeleidt. 

Braziliaanse zon

Je kunt optimaal genieten van de zon in Brazilië en jezelf een lekker zomerkleurtje geven. Rondom het zwembad en aan het strand staan voldoende ligbedden met parasols om de gehele dag gebruik van te maken. Er is zelfs een gratis handdoekenservice bij het hotel. Op het resort vind je à-la-carterestaurants tegen betaling. Maar, omdat je standaard verblijft op basis van all-inclusive kun je de gehele dag genieten van alle eet-en drinkgelegenheden die het hotel verder aanbiedt. 

Home > Hotels en appartementen > Marinas Resort - Brazilië