Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Marins Playa Mallorca

Marins Playa Mallorca

Spanje - Mallorca - Cala Millor

Travis header

Marins Playa Mallorca voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Marins Playa - Mallorca

Verblijf jij de volgende vakantie in de 4-sterrenappartementen van Marins Playa? Met de fijne zwembaden, het strand op 400 meter afstand en het gezellige centrum van Cala Millor op 500 meter afstand, kan het niet anders dan dat dit een heerlijke zonvakantie gaat worden!

Waterplezier bij Marins Playa

Marins Playa heeft twee mooie buitenzwembaden om een verfrissende duik te nemen. Langs het zwembad staan ligbedjes en parasols om te relaxen, want je hebt natuurlijk niet voor niets vakantie! Van oktober tot en met mei is er ook een binnenzwembad geopend. De kinderen spetteren de hele dag bij de splash pool in piratenstijl, waar ze natgemaakt worden door de papegaai en kunnen glijden vanuit het piratenschip. 

Met de familie op pad of liever Adults Only?

Als je met het gezin op pad gaat is Marins Playa een perfecte accommodatie. Er is veel voor kinderen geregeld, zoals de splash pool, maar ook een miniclub (van 4 t/m 12 jaar), een speeltuin waar ze kunnen klimmen en klauteren en er is een kinderdisco waar de kids zich helemaal kunnen uitleven met hun danspasjes op de vrolijke muziek, die ook de ouders helemaal in het vakantiegevoel krijgen. Hoe leuk is het om deze filmpjes over 10 jaar eens terug te kijken!

Ben je met z'n tweetjes op reis en wil je liever niet de drukte van de kinderen om je heen, verblijf dan in het Marins Playa Suites gedeelte. Dit deel van het hotel is namelijk Adults Only.

Home > Hotels en appartementen > Marins Playa Mallorca